Volkswagen laten repareren in Hoogeveen

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Volkswagen laten repareren in Hoogeveen
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Bent u in het bezit van een Volkswagen en wilt u deze laten repareren in Hoogeveen? Daan Autoservice helpt u graag verder. Onze monteurs zijn professioneel en vakkundig opgeleid, waardoor u zonder twijfel uw Volkswagen kan laten maken bij ons in Hoogeveen. Als we reparaties aan uw Volkswagen uitvoeren, maken we gebruik van originele onderdelen.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Schade aan uw Volkswagen laten repareren in Hoogeveen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en hierdoor kan het zomaar gebeuren dat u uw Volkswagen moet laten repareren bij onze autogarage in Hoogeveen. Wij raden u aan om niet te lang te wachten met ons in te schakelen om uw auto te laten maken. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans is dat de schade zich uitbreidt en de uiteindelijke kosten flink oplopen. Voordat u uw geliefde Volkswagen laat repareren, kunt u bij ons een offerte opvragen. Hierin vermelden wij welke kosten wij verwachten te maken. Uiteindelijk kunnen we die pas goed zien op het moment dat wij aan de slag gaan met de reparaties aan uw wagen door schadeherstel uit te voeren. Naast de reparaties die wij uitvoeren aan een auto, kunt u bij ons ook terecht voor een apk-keuring. De keuring kan gelijktijdig ingepland worden op de dag dat u uw wagen laat repareren bij ons. Wij vragen u om dit duidelijk aan te geven bij het maken van een afspraak om uw Volkswagen te laten maken. Daarnaast voeren wij naast het repareren van een Volkswagen ook een grote beurt uit voor dit merk wagen.

Maak direct een afspraak

Wilt u uw Volkswagen laten repareren? Maak vandaag nog een afspraak! Niks is belangrijker dan uw Volkswagen laten maken om meer schade te voorkomen. Wij zorgen voor de juiste originele materialen om de reparaties aan uw Volkswagen goed uit te voeren. Om een afspraak te maken om reparaties aan uw Volkswagen te laten uitvoeren, mag u e-mailen naar info@daanautoservice.nl of bellen naar 0528 – 23 33 11.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?