APK

Laat uw auto op tijd keuren

Uw auto moet APK gekeurd worden? Bel direct voor een afspraak: 0528 – 23 33 11.

 

APK in Hoogeveen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en u kunt hiervoor terecht bij Daan Autoservice in Hoogeveen. Deze APK-keuring in Hoogeveen omvat het controleren van een groot aantal technische, maar ook administratieaspecten. Het doel van deze jaarlijkse APK-keuring bij onze autogarage in Hoogeveen is de veiligheid en de milieueisen van uw auto op een minimaal vastgestelde norm te houden.

 

Uw APK laten uitvoeren door onze garage in Hoogeveen

Op de achterzijde van het APK-formulier staan de keuringscriteria vermeld van de APK-keuring bij ons in Hoogeveen. Bekijk deze eens, dan krijgt u een idee van de hoeveelheid punten die gecontroleerd dienen te worden, wanneer wij de APK-keuring voor u uitvoeren bij ons in Hoogeveen. Deze punten dienen we secuur en objectief volgens de APK-eisen te controleren. Wij worden vervolgens weer steekproefsgewijs gecontroleerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer, of wij de APK goed uitvoeren bij onze garage in Hoogeveen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een grote en kleine beurt voor uw auto.

 

Bent u op zoek naar een autogarage voor uw APK? Bel nu!

Is uw auto toe aan een APK-keuring en bent u op zoek naar een autogarage in Hoogeveen die dit kan? Zoek niet verder! Onze professionele en opgeleide medewerkers gaan direct aan de slag met uw APK bij ons in Hoogeveen. Maak snel uw afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar 0528 – 23 33 11 of stuur een e-mail naar info@daanautoservice.nl. Daarnaast kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?