APK

Laat uw auto op tijd keuren

Uw auto moet APK gekeurd worden? Bel direct voor een afspraak: 0528 – 23 33 11.

 

Apk in Hoogeveen

Apk staat voor Algemene Periodieke Keuring en u kunt hiervoor terecht bij Daan Autoservice in Hoogeveen. De apk-keuring in Hoogeveen omvat het controleren van een groot aantal technische, maar ook administratieaspecten. Het doel van deze apk-keuring is het controleren of uw auto voldoet aan de minimaal vastgestelde milieu- en veiligheidseisen. Wij voeren apk uit bij auto’s uit regio Hoogeveen, Hollandscheveld en Ruinen.

 

Uw apk laten uitvoeren door onze garage in Hoogeveen

Wij voeren de apk in Hoogeveen uit aan de hand van de keuringcriteria die op de achterzijde van het apk-formulier staan vermeld. Door deze te bekijken, krijgt u een idee van de hoeveelheid punten die gecontroleerd dienen te worden tijdens een apk-keuring. Deze punten dienen we secuur en objectief volgens de eisen te controleren en uit te voeren. Wij worden steekproefsgewijs gecontroleerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer, om te zien of wij de apk goed uitvoeren bij verschillende auto’s uit onder andere Hollandscheveld en Ruinen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto wordt er bepaald of de apk-keuring jaarlijks of tweejaarlijks herhaald moet worden. Deze kunt u bij ons combineren met een grote of kleine beurt voor uw auto.

Wat als uw auto niet voldoet aan de apk eisen?

Op het moment dat uw auto bij ons staat voor een apk-keuring, lopen wij de hierboven genoemde lijst met criteria af. Als uit de apk blijkt dat uw auto niet meer de openbare weg op mag, omdat deze niet door de keuring komt, zal de wagen bij onze garage moeten blijven. Dit is totdat wij reparatie of vervanging kunnen uitvoeren. Dit is belangrijk voor het laten onderhouden van uw auto. In Nederland is het verplicht om met een geldige apk te rijden. Indien u rijdt in een auto waarvan de apk niet geldig is, nabij Ruinen of Hollandscheveld, kunt u door de politie beboet worden. Dit kunt u allemaal voorkomen door trouw ieder jaar of iedere twee jaar met uw wagen voor de apk-keuring te komen. U kunt, indien gewenst, vrijblijvend een offerte aanvragen. U ontvangt dan een overzicht met de kosten voor een apk bij een wagen uit de omgeving van Ruinen, Hoogeveen of Hollandscheveld.

 

Maak bij ons uw afspraak voor het uitvoeren van een apk

Is uw auto toe aan een apk-keuring en bent u op zoek naar een autogarage in Hoogeveen die dit kan? Zoek niet verder! Maak snel uw afspraak door te bellen naar 0528 – 23 33 11 of stuur een e-mail naar info@daanautoservice.nl. Onze professionele en opgeleide medewerkers gaan direct aan de slag met uw auto voor apk tussen Ruinen en Hollandscheveld.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?