Auto airco service in Hoogeveen

Laat uw auto op tijd keuren

Auto airco service in Hoogeveen

Daan Autoservice biedt voor uw auto onder andere airco service aan bij hun garage in Hoogeveen. Is de airco in uw auto defect of wilt u deze laten bijvullen bij de specialist in Hoogeveen? Dat kan! De opgeleide en professionele medewerkers gaan direct aan de slag met uw auto, waarvan de airco defect is in onze garage. Dit doen zij door uw auto en airco te controleren op mankementen en kijken ze of ze de airco moeten bijvullen. Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het onderhoud en de reparatie van uw airco. Dit onderhoud heeft namelijk niet alleen invloed op het comfort van de auto, maar ook uw gezondheid speelt hierbij een rol. Een slechte ventilatie zorgt namelijk voor minder zuivere zuurstof.

 

Wij onderhouden uw auto met de beste airco service van Hoogeveen

Wanneer de airco in uw auto defect is, of u wilt deze laten bijvullen, dan kunt u voor deze service terecht bij de specialist in Hoogeveen. Wij controleren onder andere of de airco in uw auto nog op de juiste manier presteert. We vervangen de middelen, zoals het koelmiddel, en we repareren bijkomende mankementen. Wanneer u merkt dat uw auto niet meer goed ventileert of niet meer goed op temperatuur komt, dan is dit een teken dat u de airco moet laten bijvullen bij onze garage in Hoogeveen. Ook kan het zo zijn dat de airco defect is en u deze aan de hand van de service van onze specialist in Hoogeveen moet laten verhelpen. Is de airco niet meer te redden en bent u toe aan een nieuwe auto? Bekijkt u hiervoor onze occasions.

 

Kom eens langs om uw airco te laten controleren

Laat jaarlijks de airco installatie van uw auto controleren in Hoogeveen om vroegtijdig lekkages of andere gebreken op te lossen, voordat er serieuze schades optreden. Mocht uw airco niet goed meer koelen of geeft hij een ‘muffe’ geur, bel dan direct voor een afspraak. Uw airco is dan aan onderhoud toe. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0528 – 23 33 11. Wilt u liever mailen? Dat mag ook! Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@daanautoservice.nl. Onverwachtse kosten zijn nooit leuk. Vraag daarom snel vrijblijvend een offerte aan voor de reparatie van de airco in uw auto door ons als specialist.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?