Specialist in auto onderhoud Hoogeveen

Laat minimaal 1x per jaar uw auto controleren

Specialist in auto-onderhoud in Hoogeveen

Daan Autoservice is dé specialist in auto-onderhoud in Hoogeveen, waar u heengaat als u uw auto wilt laten onderhouden. Goed onderhoud loont, ook al merkt u nog niets aan het rijgedrag van uw auto. Toch kan het uitstellen van het noodzakelijk onderhoud aan uw auto grote (financiële) gevolgen hebben, wanneer u uw auto niet op tijd bij ons in Hoogeveen kunt laten onderhouden. Daarnaast is de inruilwaarde van een goed onderhouden auto hoger en zal deze minder brandstof verbruiken.

 

Ontdek de mogelijkheden bij dé specialist in auto-onderhoud in Hoogeveen

Uw auto laten wij in onze garage in Hoogeveen onderhouden door onze goed opgeleide medewerkers. Als specialist in auto-onderhoud in Hoogeveen zijn we professioneel uitgerust in de werkplaats. Extra werkzaamheden, en daarmee samenhangende kosten, zullen u medegedeeld worden, voordat wij dit onderhoud uitvoeren. Ook worden de vervangen onderdelen bewaard ter bezichtiging. U kunt uw auto laten onderhouden met:

Het onderhoud dat door ons, als auto-onderhoud specialist in Hoogeveen, wordt uitgevoerd is vaak maar één keer per jaar nodig of, afhankelijk van het merk en type, één keer per 15.000 of 20.000 km.

 

Toe aan onderhoud? Maak snel uw afspraak!

Wilt u ook uw auto laten onderhouden door een specialist in auto-onderhoud in Hoogeveen? Dat is zeker mogelijk! U kunt bij ons terecht voor alle onderhoud en reparaties, zoals het laten vervangen van de distributieriem. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak snel uw afspraak om langs te komen bij ons in de garage. Voor vragen en meer informatie belt u naar 0528 – 23 33 11 of e-mailt u naar info@daanautoservice.nl.

Meer informatie

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?