Motor inlaat laten reinigen in Hoogeveen

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Motor inlaat laten reinigen in Hoogeveen
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Om de motor inlaat te laten reinigen, kunt u hiervoor terecht bij Daan Autoservice in Hoogeveen. In de motor ontstaat verbranding. Hiervoor is lucht nodig. Het toelaten van deze lucht wordt gedaan met behulp van een motor inlaat. Door alle ventilatie wordt de inlaat vies. Speciaal hiervoor kunt u bij ons in Hoogeveen terecht voor het laten reinigen van de inlaat van uw motor.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Laat uw motor inlaat reinigen in Hoogeveen om verstopping te voorkomen

Om vuil in de motor te verwijderen, kunt u de inlaat laten reinigen door onze gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers. Vooral bij oudere benzinemotoren kunnen er snel olie- en brandstofresten achterblijven in de inlaat. Wanneer u dit vuil in de motor inlaat niet laat reinigen bij onze autogarage in Hoogeveen, dan ontstaat de kans op verstopping. De motor kan hierdoor kapotgaan, waardoor u automatisch ook niet meer de weg op kunt met uw auto. Laat de inlaat van uw motor daarom vandaag nog reinigen door ons. Dit kan al tijdens een afspraak voor het uitvoeren van standaard auto-onderhoud.

Stel uw vragen aan ons

Wanneer u de inlaat van uw motor niet op tijd laat reinigen, werkt dit nadelig voor uw auto. Maak daarom snel uw afspraak of vraag online vrijblijvend een offerte aan. Zo komt u niet ineens voor onverwachtse kosten te staan. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals de reparatie van autoschade? Wij vertellen u hier graag meer over. Bel ons op 0528 – 23 33 11 of stuur een e-mail naar info@daanautoservice.nl.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?