Schadeherstel voor uw auto in Hoogeveen

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Schadeherstel voor uw auto in Hoogeveen
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Bent u op zoek naar een garage voor schadeherstel van uw auto in de buurt van Hoogeveen? Hiervoor kunt u terecht bij Daan Autoservice. Wij gaan bij onze autogarage in Hoogeveen meteen voor u aan de slag met het schadeherstel van uw auto. Autoschade komt altijd op momenten dat u er niet op zit te wachten. Laat daarom snel de schade aan uw auto herstellen, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Wacht niet te lang met het schadeherstel van uw auto in Hoogeveen

Wanneer u niet op tijd een afspraak inplant voor het schadeherstel van uw auto in Hoogeveen, dan bestaat de kans dat de schade alleen maar oploopt. Het is daarom belangrijk dat u direct met schade naar de autogarage gaat. Wanneer u hier te lang mee wacht, bestaat de kans op meer onderhoud en reparatie, maar ook dat uw auto wellicht de weg niet meer op mag. Voorkom dit en maak daarom snel uw afspraak voor het schadeherstel van uw auto bij onze professionals in Hoogeveen.

Maak uw afspraak wanneer u autoschade heeft opgelopen

Schade aan de auto is bijna niet te voorkomen. Echter is er wel een verschil in kleine schade of grote schade aan uw auto. De prioriteit van het herstellen hiervan ligt dan ook helemaal aan wat voor schade uw auto heeft opgelopen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar een van de andere diensten die wij aanbieden, zoals het laten reinigen van de motor inlaat? Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0528 – 23 33 11 of stuur een e-mail naar info@daanautoservice.nl.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?