Schadeherstel voor uw auto in Hoogeveen

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Schadeherstel voor uw auto in Hoogeveen
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Bent u op zoek naar een garage voor schadeherstel van uw auto in de buurt van Hoogeveen? Hiervoor kunt u terecht bij Daan Autoservice. Wij gaan voor u aan de slag door uw auto te herstellen. Schade komt altijd op momenten dat u er niet op zit te wachten. Laat daarom snel de schade aan uw auto herstellen, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Wacht niet te lang met het schadeherstel van uw auto in Hoogeveen

Wanneer u niet op tijd een afspraak inplant voor het schadeherstel van uw auto in Hoogeveen, dan bestaat de kans dat de schade alleen maar oploopt. Het is daarom belangrijk dat u kort nadat er schade is gemaakt aan uw auto, langs onze autogarage in Hoogeveen gaat. De prioriteit van het herstellen hiervan ligt aan wat voor schade uw auto heeft opgelopen. Wij kunnen u dan een kosteninschatting geven voor de reparatiewerkzaamheden aan uw wagen. Deze kosten worden ook naar de verzekering verzonden, indien er sprake is van een tweede partij die de schade heeft veroorzaakt. Schadeherstel aan uw auto is nooit leuk, laat uw wagen daarom achter in de kundige handen van onze monteurs in Hoogeveen.

Maak bij ons een afspraak wanneer u autoschade heeft

Schade aan de auto is bijna niet te voorkomen. Wij staan voor u klaar om schadeherstel uit te voeren aan uw auto in Hoogeveen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar een van de andere diensten die wij aanbieden, zoals het laten reinigen van de motor inlaat? Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0528 – 23 33 11.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?