Grote beurt voor uw auto in Hoogeveen

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Grote beurt voor uw auto in Hoogeveen
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Is uw auto toe aan een grote of kleine beurt en woont u in Hoogeveen, Hollandscheveld of omgeving? Daan Autoservice in Hoogeveen maakt graag samen met u een afspraak voor een grote of kleine beurt voor uw auto. Om zo lang mogelijk van uw auto te kunnen genieten is regelmatig onderhoud essentieel. Daarnaast wordt uw eigen veiligheid gewaarborgd door het regelmatig laten uitvoeren van een grote of een kleine beurt bij uw auto in Hoogeveen op tien minuten van Hollandscheveld.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Grote en kleine beurt voor uw auto laten uitvoeren in Hoogeveen

Doordat u een grote of een kleine beurt laat uitvoeren aan uw auto in Hoogeveen, is dit niet alleen voordelig voor het onderhoud van de auto zelf, maar ook voor uw portemonnee. Door defecte onderdelen of andere mankementen direct te verhelpen, voorkomt u verdere schade aan uw auto. Meer schade resulteert automatisch ook in meer kosten. Het verschil tussen een grote en een kleine beurt voor uw auto in de omgeving van Hollandscheveld, is dat er bij een kleine beurt alleen de essentiële punten worden gecontroleerd. Een grote beurt bij onze autogarage in Hoogeveen is een uitbreiding van de kleine beurt voor uw auto, die wij uitvoeren voor mensen uit Hollandscheveld en omgeving. Naast het toepassen van een grote of kleine beurt, kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten, zoals onze airco service.

Wacht niet langer met het onderhoud en maak snel uw afspraak

Door een grote of klein beurt uit te laten voeren, onderhoudt u uw auto goed. Hoe beter de auto wordt onderhouden, hoe veiliger u de weg op gaat. Maak daarom snel uw afspraak voor het laten uitvoeren van een grote of een kleine beurt aan uw auto in Hoogeveen, nabij Hollandscheveld. Hiervoor kunt u bellen naar 0528 – 23 33 11 of een e-mail sturen naar info@daanautoservice.nl.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?