Een grote of kleine beurt voor uw auto in de omgeving van Meppel

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Een grote of kleine beurt voor uw auto in de omgeving van Meppel
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Voor een grote of kleine beurt voor uw auto schakelt u onze garage nabij Meppel in. Daan Autoservice is een garage in Hoogeveen met jarenlange ervaring in het onderhouden van alle soorten en merken auto’s. Wij vertellen u graag meer over het belang van een onderhoudsbeurt.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Dit is het verschil tussen een grote en kleine beurt voor uw auto nabij Meppel

Tijdens een grote beurt worden bij uw auto onder andere de bougies vervangen, de motorolie ververst en andere vloeistoffen gecontroleerd. Dit zijn een aantal van de gemiddeld tachtig punten die gecontroleerd worden. Een kleine beurt, die wij uitvoeren als autogarage in Hoogeveen, bevat ongeveer dertig controlepunten. Op het moment dat u een kleine beurt laat uitvoeren bij uw auto, worden de punten minder punten gecontroleerd. U kunt zich natuurlijk wel voorstellen dat de kosten tussen de twee opties daarom ook flink kunnen verschillen. Nu is het wel verstandig om het onderhoud met regelmaat te laten uitvoeren. Als specialist in auto-onderhoud zien wij helaas vaak wat de gevolgen zijn van uitgesteld onderhoud. De kosten om een auto weer goed te laten functioneren liggen dan een stuk hoger.

Laat tijdig uw onderhoud uitvoeren

Wacht niet te lang met het inplannen van een grote of kleine beurt voor uw auto. Op deze manier voorkomt u dat u uw auto moet laten repareren voor meer kosten. Daarnaast kunnen wij dan uw motor inlaat reinigen voordat deze verstopt. Om een afspraak te maken voor een grote beurt voor uw auto belt u naar 0528 23 33 11 of vul ons contactformulier in.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?