Uw auto laten repareren in de buurt van Meppel

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home ยป Uw auto laten repareren in de buurt van Meppel
 • โœ”Alle automerken
 • โœ”Alle vormen van onderhoud
 • โœ”Alle vormen van reparatie

Wilt u uw auto laten repareren bij een garage in de omgeving van Meppel? Daan Autoservice uit Hoogeveen is het bedrijf dat u zoekt. Voordat we een van onze diensten uitvoeren maken wij een offerte voor uw auto waarin de kosten voor de reparatie staan die gedaan moet worden nabij Meppel.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Wat kunt u verwachten als u uw auto wilt laten repareren nabij Meppel?

Als u uw auto bij ons wilt laten repareren, kijken wij eerst wat er gedaan moet worden. Vanaf de buitenkant is soms niet alle schade zichtbaar en het zou vervelend als de kosten ineens veel hoger uitvallen dan u verteld is. Daarom maken wij een offerte voor de schade aan uw auto, waarin vermeldt staat hoeveel de reparatie kost. Dit proces noemen wij ook wel een diagnose stellen. Wij zijn als autogarage in Hoogeveen altijd aan het kijken hoe wij op een goede manier uw auto weer terug naar de originele staat kunnen krijgen. Naast het laten repareren van uw auto, kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten, namelijk:

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor uw auto met daarin onder andere de kosten voor reparatie of onderhoud dat wij uitvoeren. Wij houden van duidelijke communicatie met onze klanten.

Laat een diagnose stellen

Op het moment dat u uw auto wilt laten repareren bij onze deze auto reparatiespecialist, gaan wij voor u aan de slag met het stellen van een diagnose. Aan de hand daarvan ontvangt u een offerte voor uw auto met de kosten voor de reparatie. Neem contact met ons op voor een afspraak of het laten maken van een offerte voor uw auto reparatie. Dit kan door te bellen naar 0528 23 33 11.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?