Uw auto voorzien van airco service nabij Meppel

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Uw auto voorzien van airco service nabij Meppel
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Tegenwoordig heeft iedere auto een airco en deze heeft regelmatig service onderhoud nodig. Daan Autoservice uit Hoogeveen gaat als specialist zonder moeite aan de slag met uw auto en voert het nodige onderhoud aan uw airco uit in de buurt van Meppel. Wij zorgen er graag voor dat uw airco optimaal blijft werken.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Waarom heeft uw auto een airco service nodig in de buurt van Meppel?

Wist u dat de airco in uw auto gemiddeld 10% koelmiddel verdampt en dat dit met enige regelmaat tijdens een airco service bijgevuld moet worden? Op het moment dat de hoeveelheid koelmiddel te laag wordt, kan dit voor een slechtwerkende airco zorgen. U kunt bij onze autogarage in Hoogeveen terecht om uw auto met airco te voorzien van de juiste vloeistof, die wij als specialist standaard op voorraad hebben. Hierdoor neemt het bijvullen van een airco weinig tijd in beslag en kunt u snel weer genieten van een goedwerkende airco. Op het moment dat u te lang blijft doorrijden met een slechtwerkende airco, kan dit echter voor grotere problemen zorgen. Soms is het dan zelfs nodig dat wij de volledige airco moeten vervangen. Om dit te voorkomen is het van belang dat u tijdig uw auto met airco langsbrengt bij een specialist of uw auto laat onderhouden nabij Meppel.

Onderhoud uw airco bij een specialist

Bent u voor uw auto op zoek naar een bedrijf dat airco service uitvoert in de buurt van Meppel? Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak om uw auto te brengen en wij contoleren uw airco als specialist in de omgeving van Meppel. Dit kunt u gemakkelijk combineren met een apk-keuring nabij Meppel. Plan online uw afspraak in of bel 0528 – 23 33 11.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?