Apk laten uitvoeren in regio Meppel

Vraag vrijblijvend een offerte op
Home » Apk laten uitvoeren in regio Meppel
 • Alle automerken
 • Alle vormen van onderhoud
 • Alle vormen van reparatie

Wilt u uw auto apk laten keuren bij een bedrijf in de buurt van Meppel? Daan Autoservice in Hoogeveen heeft diverse apk-keurmeesters in dienst die uw auto kunnen keuren. Een apk-keuring is onderdeel van herhaaldelijk onderhoud dat verplicht is gesteld. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wilt u uw motor inlaat laten reinigen?

walnut blasting hoogeveen

Wat houdt apk precies in nabij Meppel?

Een apk wordt ook wel Algemene Periodieke Keuring genoemd en het houdt in dat er, afhankelijk van het bouwjaar, jaarlijks of tweejaarlijks een lijst met criteria wordt nagelopen. Een keurmeester kijkt aan de hand van de criteria tijdens een apk-keuring of uw auto voldoet. Op het moment dat uw wagen niet voldoet aan de eisen die gesteld worden, heeft u de mogelijkheid om de wagen te laten repareren nabij Meppel. Hierdoor kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat u weer de weg op mag. Zonder geldige apk is het in Nederland verboden om gebruik te maken van de openbare weg. Onze autogarage in Hoogeveen staat voor u klaar om uw auto tijdig te behandelen tijdens een apk-keuring.

Ga veilig de weg op

Wacht niet te lang en laat op tijd de apk uitvoeren bij uw auto. Een apk-keuring neemt niet meer dan één dag in beslag. Bij een goede uitslag kunt u weer een jaar rijden op de openbare weg. Verzeker uzelf van een afspraak door te bellen naar 0528 – 23 33 11 of vul ons contactformulier in. U bent van harte welkom bij ons, uw specialist in auto-onderhoud.

Offerte of afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Vakmanschap zoals het hoort

  ADRES
  Stephensonstraat 59
  7903 AS Hoogeveen
  info@daanautoservice.nl

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag t/m vrijdag van 8:00u - 17:00u
  Zaterdag op afspraak
  Afspraak maken?